12 Sep 2011

Mises and Austrian School

Ovo je jedno u seriji predavanja "Introduction to Austrian Economics" koju sam našao upravo danas. Profesor Jörg Guido Hülsmann je biograf Ludviga von Misesa i autor knjige "Mises: Last Knight of  Liberalism". On predaje u Francuskoj na Université d'Angers i istraživač (senior fellow) je pri Mises Institutu. Tamo sam ga upoznao ovog leta i oduševio me je predavanjima.

3 comments:

 1. Je, odličan je. Ja sam ga isto upoznao u Alabami, a sljedeći tjedan ću ga vidjeti opet u Beču, drži predavanje "The Evolution of Mises' Monetary Thought". Vjerojatno će biti slično ovom gore videu.

  ReplyDelete
 2. Pravi je "švaba". Miran, staložen, metodičan... I naravno košuljica sa kratkim rukavima i široka kravata. :) Odličan je i u kontaktu jedan na jedan. Imao sam super raspravu o državnom deficitu i privrednim ciklusima ali o tome možda drugom prilikom.

  ReplyDelete
 3. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  ReplyDelete